Overal en altijd leren

Alle scholen die werken met Jeelo krijgen een eigen ‘Mijn Jeelo’. Dat is een met content gevulde digitale leeromgeving waarmee de ontwikkeling van een leerling zijn hele schoolloopbaan door kan worden gevolgd. Leerkracht, leerling en ouder hebben overal en altijd toegang.

“Jeelo past perfect bij
leerlingen in het SBO.”

Schoolleider Antwan Ebben,
SBO De Wingerd

Video afspelen

Mijn Jeelo heeft de volgende functionaliteiten:

Content met leerrouteplanner

Mijn Jeelo bevat alle content van Jeelo. De content wordt volledig geïntegreerd aangeboden in 12 maatschappelijk relevante projecten. Leerlingen werken aan de leerroutes die de leerkracht voor hen heeft klaargezet met de leerrouteplanner.

Volgsysteem ik-doelen en ontwikkellijnen

In het volgsysteem ik-doelen registreer en volg je de ontwikkeling van de leerling. Alle doelen waaraan een leerling van groep 1 t/m 8 werkt, zijn ondergebracht in ontwikkellijnen. Voor peuters zijn er voorbereidende doelen. Zowel de leerling als de leerkracht kan doelen afvinken als ze zijn behaald.

Kindgesprekken

Doordat Mijn Jeelo inzicht geeft in de ontwikkeling van leerling, kun je samen met de leerling en zijn ouders beredeneerde keuzes maken. Wat moet hij meer oefenen? Hoe kan hij dat gaan doen? Waar liggen zijn interesses? Hoe kan hij deze verder uitbouwen? Dat alles komt in een persoonlijk ontwikkelplan te staan.

Portfolio

In het portfolio verzamelt de leerling alle mooie dingen die hij in de loop van de tijd heeft gemaakt. Filmpjes, foto’s, verhalen, ze kunnen met een druk op de knop worden geüpload naar de persoonlijke leeromgeving. Ook vind je hier de resultaten van het huidige en alle voorgaande leerjaren. Bij de overgang naar het voortgezet onderwijs kun je het portfolio downloaden.

Kwaliteitskaarten voor teams

Mijn Jeelo bevat kwaliteitskaarten waarmee je de kwaliteit van het onderwijs kunt borgen. Ook vind je er praktische informatie die nodig is voor het werken met Jeelo. Voor leerlingen en leerkrachten zijn er korte filmpjes, toelichtingen en handige samenvattingen.

Wil je ervaringen van Jeelo-scholen horen over Mijn Jeelo? Meld je hier aan.